За нас

Ние знаем, че когато с децата се работи още от най-ранна детска възраст за това те да бъдат любопитни, да гледат на света като на интересно и вълнуващо място, да бъдат провокирани в семейна, домашна среда да имат интерес към науката, интерес към новото и непознатото, те се превръщат в удовлетворени от живота си и успешни възрастни.

И като специалисти сме създали такива материали – материали, създадени от специалисти, предназначени за родители, с които те могат в семейна среда да покажат колко вълнуващ е света на своите деца. Създали сме инструмент, който да ги води по пътя на ранното детско развитие.

Нещо повече, нашият екип, включващ педагог и психолог, е винаги на разположение за въпроси, консултации и насоки, които да са съобразени с индивидуалните характеристики, нужди, възраст и интереси на Вашето дете. Затова не се колебайте да се свържете с нас!

 

Carrot е герой на ПРОМЯНАТА – най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за пета поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата и младежите (0-24 г.) в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца.

ПРОМЯНАТА

ПРОМЯНАТА има за цел да подобри живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да осъществят идеите си на практика“

Нашият екип е и посланик на Иновации в действие –инициатива на Солвей Соди в партньорство с Аурубис България, която допринася за икономическото и социално развитие на обществото, като подкрепя обещаващи млади хора – ключов фактор за позитивна промяна.

Пето издание на академия и състезание „Иновация в действие“

Получи знания и умения и развий свой собствен проект в сферата на иновациите. Кандидатствай сега

Нашите материали подхранват любопитството на децата и показват очарованието на света.

Ревю за нашите карти от Мама Нинджа

Мама Нинджа за Карти Държавите в Европа

Екипът на Carrot – участник в Акселератора на ПРОМЯНАТА!

Представяния на продуктите на Carrot в Плевен и София

Още за Carrot и какво казват за нас