Пътуваща Луна

Пътуваща Луна е един вълшебен проект. За това в него участват истински вълшебници. Те ще поведат Вас по един вълнуващ и интересен път, изпълнен с красота, доброта и предизвикателства. Луната ще ви води, а Вие я следвайте и ѝ помагайте. Правете смели крачки, прескачайте дори. А от време на време спирайте. Оглеждайте се и се ослушвайте. Може да видите нещо ново или да дочуете нещо позабравено.

Прочетете още: 

Какво е „Пътуваща Луна“

Как работи „Пътуваща Луна“

Ползите от работата с „Пътуваща Луна“

 

Автор

Симона Крумова

Проектът „Пътуваща Луна“ е наистина специален за нас. Роди се от желание за доброта и се облече в красота. Той е възможност за децата, заедно с родителите, да изследват живота. Да се вдъхновяват, очароват. Да са смели, търсещи и питащи. Заедно.

Автор и изпълнител на песента „Пътуваща Луна“

Елица Наумова

Казвам се Елица Наумова, на 26 години от гр. Троян. Занимавам се с музика от 6-годишна. Пътувала съм с много музиканти в и извън страната. „Пътуваща Луна“ е написана именно докато пътувам. За мен тя не е просто песен, тя е мисия. Разказва за приказното разширяване на душата, за Мъдростта в израз на Луната, за Любовта, която може да покрие всички различия. Надявам се песента ми да докосва и да преобразява с всеки добър принос в думите и музиката от нея! С много обич и вяра: аз

Аранжимент и беквокал

Тодор Гаджалов

Казвам се Тодор Гаджалов и съм на 27 години. Занимавам се с музика, откакто се помня. Пътуваща Луна е може би най-интересният и магически проект, с който съм се занимавал. Надявам се да докосне и вас така, както докосна мен.

Автор

Крум Крумов

Създаването на „Пътуваща Луна“ беше красиво пътуване. Сега, когато Луната изгрее вечер или я видим през прозореца на колата, докато пътуваме, тя носи повече смисъл и ни кара да се усмихнем така, сякаш си знаем нещо само наше. Този променен  поглед към Луната е онова, което Ви пожелаваме.

Илюстратор

Анелия „anzhi“ Димитрова

Като истински маниак на тема илюстрация, този проект беше една възможност за мен да развихря въображението си и да  рисувам на воля , колкото искам. Може да се каже ,че веднага бях привлечена и заразена от позитивизма и иновативността , с които  Крум и Симона подхождат към всичко, с което се захванат. За това много се надявам децата да се забавляват с Пътуващата Луна и всичките герои, както аз се забавлявах, докато ги рисувах.

Графичен дизайн

Вихра Попова

Удовлетворенито от работата ми като графичен дизайнер е най-голямо, когато правя продукт, свързан с изкуство. Работейки със Симона и Крум всеки нов проект е такъв. “Пътуващата Луна” е среща на картината с музиката и текста – те заедно ни повеждат на вълнуващо, красиво пътешествие по пътя на доброто.
Едно изключително преживяване!

Елица Наумова разказва за „Пътуваща Луна“


Може да поръчате от  тук